Erdélyi MEPVISZ konferencia

A Magyar Evangéliumi – Pünkösdi Világszövetség negyedik konferenciáját Erdélyben, Nagysebesen (Valea Draganului) tartja 2018. szeptember 6–8. között.

A Királyhágó egyik gyönyörű völgyében rendezendő konferencia nagyszerű lehetőséget ad a testvéri találkozó mellett a családi-gyülekezeti kirándulásra is. A konferencia fő témája: „A családi oltár felépítése”. A témán belül előadások lesznek a családon belüli kapcsolatokról, a család szolgálatáról, illetve a hívő családok társadalmi szerepéről. Fő előadók: Bíró Pál (USA), Pataky Albert, Pintér Imre (Magyarország), Csontos József (Erdély). A konferencia regisztrációs díja, amely tartalmazza a három nap szállás és étkezési költségeit: egy ágyas szobában való elhelyezéssel 65 Euro, két ágyas szobában 55 Euro, 3–6 ágyas szobában 50 Euro személyenként. Fizetni a helyszínen lehet az aktuális árfolyamon lejben, forintban vagy dollárban.

Jelentkezni előzetesen kötelező a MEPVISZ Konferencia facebook oldalán, vagy a titkárság@punkosdi.hu címen. Jelentkezési határidő: május 15. A konferencia részleteiről az Élő Víz későbbi számaiban és a www.punkosdi.hu oldalon fogunk tájékoztatást adni. (Pataky Albert)