Országos Pünkösdi Konferencia

Hagyományinkhoz híven, Pünkösd másnapján (június 5.) egyházunk ismét országos konferenciát rendez. Ebben az évben is a Lurdy Rendezvényközpontban (Budapest IX. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14.) tartjuk meg konferenciánkat 10 órai kezdettel. Az Elnökség által meghatározott téma:

Reformáció ma

A bibliai értékekhez folyamatosan igazodó, Krisztusról és a megváltásról tanúságot tevő életet vár tőlünk az Úr. Ez csak a Szentlélek állandó jelenléte által valósulhat meg. Ezen a napon az igehirdetéseken keresztül, és az imaközösségekben megújulhatunk elhívásunkban. Ugyanakkor szeretettel várjuk azokat is konferenciánkra, akik még nem találkoztak a Megváltóval és nem döntöttek mellette. Legyen az a hívők egyik konferenciai szolgálata, hogy meghívják még nem hívő ismerőseiket erre az alkalomra! A konferencián a dicsőítő szolgálatot a Pünkösdi Zenei Misszió végzi, az igét pedig Pataky Albert és Pintér Imre testvérek hirdetik.

A konferenciaközpont területén gyermekfoglalkozást biztosítunk. A résztvevők a Lurdy Ház éttermeiben tudnak ebédet vásárolni. Szeretettel várunk mindenkit!