Országos Pünkösdi Konferencia

Hagyományinkhoz híven, Pünkösd másnapján (június 5.) egyházunk ismét országos konferenciát rendez. Ebben az évben is a Lurdy Rendezvényközpontban (Budapest IX. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14.) tartjuk meg konferenciánkat 10 órai kezdettel. Az Elnökség által meghatározott téma:

Reformáció ma

A bibliai értékekhez folyamatosan igazodó, Krisztusról és a megváltásról tanúságot tevő életet vár tőlünk az Úr. Ez csak a Szentlélek állandó jelenléte által valósulhat meg. Ezen a napon az igehirdetéseken keresztül, és az imaközösségekben megújulhatunk elhívásunkban. Ugyanakkor szeretettel várjuk azokat is konferenciánkra, akik még nem találkoztak a Megváltóval és nem döntöttek mellette. Legyen az a hívők egyik konferenciai szolgálata, hogy meghívják még nem hívő ismerőseiket erre az alkalomra! A konferencián a dicsőítő szolgálatot a Pünkösdi Zenei Misszió végzi, az igét pedig Pataky Albert és Pintér Imre testvérek hirdetik.

A konferenciaközpont területén gyermekfoglalkozást biztosítunk. A résztvevők a Lurdy Ház éttermeiben tudnak ebédet vásárolni. Szeretettel várunk mindenkit!

Fontosabb információk

PARKOLÁS

A rendezvény helyszínén csak a felszíni parkoló használatát tudják ingyenesen biztosítani!
A mélygarázs használata díjköteles!

A felszíni parkoló a konferencia napján díjmentesen lesz használható. A díjmentes parkolás csak a felszíni parkoló használatára érvényes. A nem megfelelő parkolással kapcsolatosan utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

ÉTKEZÉS

Az elmúlt évhez hasonlóan, idén sem nem lehet a konferencia szervezőitől ebédet rendelni! Az étkezést mindenki saját magának oldja meg!
A Lurdy bevásárlóközpont éttermi részében, kérésünkre, több vendéglátó egység is nyitva lesz, melyek kínálata és árfekvése igen változatos. 900,- Ft-os áron már napi menüt lehet vásárolni, de különféle tésztaételek, pizza, hamburger, és kávé vásárlására is lesz lehetőség.

GYERMEKFELÜGYELET

A konferencia programjai alatt (10:00-12:00 és 14:00-16:00) a gyerekeknek (2-12 éves) a Kalandpark Játszóházban (bevásárlóközpont I. emeletén) biztosítunk elfoglaltságot.

Fontosabb részletek:
- A konferencia előterében egy kijelölt helyen 9:45-től gyülekezve, 10:00-kor közösen, egy csoportban vonulnak át a gyerekek Várhegyiné Kutasi Rózsa vezetésével a játszóházba.
- A Játszóházban zokni használata gyermekeknek és kísérőiknek egyaránt kötelező!
- A Játszóházba ételt-italt bevinni tilos. Az ott működő büfében lehet ételt-italt vásárolni.
- A gyermekek részére a belépődíjat az MPE finanszírozza.
- Kísérőknek a belépés díjtalan!
- 6 éves korig 1 fő kísérőt kérünk a gyermek mellé.
- A Játszóházba névsor szerinti beengedés lesz, ezért kérjük, hogy a veletek érkező gyerekekről az alábbi táblázatban olvasható információkat legkésőbb 2017. május 29-ig a varhegyine.rozsa@punkosdi.hu e-mail címre küldjétek el: név, életkor, illetve, hogy a délelőtti, a délutáni, vagy mindkét foglalkozáson részt kíván-e venni. 

Ha bármilyen kérdés felmerül a fentebb leírtakkal kapcsolatban, kérlek, keress bennünket a gurzo.janos@punkosdi.hu e-mail címen.

Szeretettel várunk mindenkit a konferenciára!