Pünkösdi konferencia

„Ellenben erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, sőt egészen a föld végső határáig” (ApCsel 1, 8)

Hagyományinkhoz híven, Pünkösd másnapján (május 21.) egyházunk ismét országos konferenciát rendez. Ebben az évben is a Lurdy Rendezvényközpontban (Budapest IX. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14.) tartjuk meg konferenciánkat 10 órai kezdettel. Az Elnökség által meghatározott téma:

Indulj!

A Szentlélek kitöltését követően a tanítványok csoportja bátran, erővel hirdette az evangéliumot Jeruzsálemben, azonban a misszió nem állt meg a városkapukban. Az akkor ismert világ minden pontjára elért a jó hír. Istenünk Szentlelke fizikai és szellemi mozdulásra, kilépésre, indulásra késztette az első keresztényeket. Erre hívjuk ebben az évben a testvéreket, mozduljunk, induljunk arra a területre, ahova az Úr Jézus küld bennünket a Lélek ereje által.

Ugyanakkor szeretettel várjuk azokat is, akik még nem találkoztak a Megváltóval és nem döntöttek mellette. 

A konferencián a dicsőítő szolgálatot a Pünkösdi Zenei Misszió végzi, az igét pedig Földesi Tamás és D. Nagy Tamás testvérek hirdetik.

PARKOLÁS
A rendezvény helyszínén csak a felszíni parkoló használatát tudják ingyenesen biztosítani! A mélygarázs használata díjköteles!

ÉTKEZÉS
Az elmúlt évhez hasonlóan, idén sem lehet a konferencia szervezőitől ebédet rendelni! Az étkezést mindenki saját maga oldja meg!
A Lurdy bevásárlóközpont éttermi részében, kérésünkre, több vendéglátó egység is nyitva lesz, melyek kínálata és árfekvése igen változatos. 1000,- Ft-os áron már napi menüt lehet vásárolni, de különféle tésztaételek, pizza, hamburger, és kávé vásárlására is lesz lehetőség.

GYERMEKFELÜGYELET
A konferencia programjai alatt (10:00-12:00 és 14:00-16:00) a gyerekeknek (2-12 éves) a Kalandpark Játszóházban (bevásárlóközpont I. emeletén) biztosítunk elfoglaltságot.

Fontosabb részletek:
- A dicsőítés kezdetekor a konferencia előterében egy kijelölt helyen kb. 9:50-től gyülekezve, 10:00-kor közösen, egy csoportban vonulnak át a gyerekek Várhegyiné Kutasi Rózsa vezetésével a játszóházba.
- A Játszóházban zokni használata gyermekeknek és kísérőiknek egyaránt kötelező!
- A Játszóházba ételt-italt bevinni tilos. Az ott működő büfében lehet ételt-italt vásárolni.
- A gyermekek részére a belépődíjat az MPE finanszírozza.
- Kísérőknek a belépés díjtalan!
- 6 éves korig 1 fő kísérőt kérünk a gyermek mellé.
- A Játszóházba névsor szerinti beengedés lesz, ezért kérjük, hogy a veletek érkező gyerekekről az alábbi információkat legkésőbb 2018. május 07-ig a varhegyine.rozsa(kukac)punkosdi.hu e-mail címre küldjétek el:

Név, életkor, illetve hogy melyik foglalkozáson kíván részt venni (10-12-ig és/vagy 14-16 óráig)

Ha bármilyen kérdés felmerül, írj a gurzo.janos@punkosdi.hu e-mail címre!