Szakmai tréningek és tanácsadói szolgálat a PTF-en

Tanácsadó szolgálat
A Pünkösdi Teológiai Főiskola szakszerű és a Krisztusba vetett hiten nyugvó kiscsoportos és egyéni lelkigondozói, tanácsadói segítséget ajánl.
A Pasztorálpszichológiai Tanácsadó Szolgálatról ide kattintva olvashatsz bővebben >>>

Szakmai tréningek

  • A PTF jelenlegi és végzett hallgatóinak évek óta igénye van arra, hogy képzésüket követően is részt vehessenek az intézmény inspiratív lelkiségében, szolgálatra motiváló szakmaiságában és a párbeszéden alapuló nyitott légkörében.
  • Jelentős igény mutatkozik a gyülekezeti szolgálatra készülő jelenlegi és végzett hallgatóink részéről is szakmai továbbfejlődésük képzésen túli segítésére, lelki-szellemi egészségük támogatására, és aktív felelősség-vállalásuk előmozdítására házasságuk és családjuk iránt.
  • Egyes képzések esetében némely területen szükséges a további szakmai elmélyülés. A coachképzés tekintetében többen szeretnének nemzetközi minősítést elnyerni, így további szakmai támogatásuk emiatt is indokolt.

Küldetés
Szeretnénk segíteni a PTF végzett hallgatóinak és szélesebb közönségnek is szakmai továbbfejlődésükben, karrierjük támogatásában, mentális egészségüknek fenntartásában és keresztény spiritualitásuk erőforrássá alakításában, amely kiterjed párkapcsolataik, házasságuk és családjaik pneumatikus és pszichohigiénés gondozására is.

A PTF szakmai tréningjeit belső egyházi jogi személyként egyházi tevékenységként, szolgáltatásként végzi.