Uptofaith 2017

TE is a természetes családmodell híve vagy? Értéknek tartod a házasság és a család intézményét? Felnézel azokra, akik gyermeket vállalnak és nevelnek? Szerinted is a családok tartják fenn a föld nemzeteit, az emberiséget? Akkor csatlakozz az Uptofaith 2017 elnevezésű nemzetközi akcióhoz, melyben már egy "FAMILY" felirat feltartásával is részt vehetsz.

Célunk, hogy egy vidám demonstráció keretében a világ minél több pontján felszólaljunk a természetes családmodell (azaz a házasság egy férfi és egy nő szövetsége, és a gyermekvállalás, mint egyedülálló érték) mellett!

Hogyan és mivel tudsz csatlakozni a megmozdulásunkhoz? Többféleképpen!

Az „Interstellar family” című dalra szeretnénk kirakni, felmutatni a FAMILY szót szerte a világon, minél többféle módon, majd azt megörökíteni egy videofelvétellel. Ennek legegyszerűbb változata, amellyel már részt tudsz venni a megmozdulásunkban, ha egy FAMILY feliratot tartasz fel. A feliratot akár saját nyelveden is megjelenítheted.

A létszám nem számít: kis csoport, óriási tömeg, szűk családi, baráti kör, gyülekezet vagy egyedül Te is szerepelhetsz a videóban. Ha többen vagytok, akkor akár összeállva alakíthatjátok ki a FAMILY szót, de a pólótokra, táblákra vagy akár az aszfaltra is felírhatjátok a szó egy-egy betűjét. Itt jön képbe a kreativitás! Bárhogyan! Akár zászlót kifeszítve, baseball sapkákkal, lufikkal, trambulinokon, földön fekve, táblákkal, tömeggel feliratot képezve, stb.

Az említett példák alapján elkészített feliratot tehát önmagában, vagy tánc koreográfiájába építve is bemutathatjátok.

Az „Interstellar family” című dalra készítettünk egy koreográfiát (regisztrálj az uptofaith.com oldalon és megosztjuk az oktatóvideókat). Ennek egyes részeit külön-külön, de akár egy folyamatos koreográfiával is velünk táncolhatjátok a The World Congress of Families Budapesten megrendezett konferenciájának napjaiban (2017 május 24-28) a világ bármely pontján.

Emellett saját magatok által készített koreográfiát is táncolhattok az Interstellar family dalra.

Ezen kívül különféle extrákat is örömmel veszünk! Artista, állatidomár, ejtőernyős, kreatív cukrász vagy? Jól deszkázol, korcsolyázol vagy szörfös vagy? Netalántán értesz a zsonglőrködéshez vagy tudsz breakelni? Ezekkel, és más hasonlókkal mind színesítheted a táncos megmozdulást. Tedd hozzá tehetséged!

Bármilyen szinten csatlakoztok hozzánk, tárt karokkal várjuk. A lényeg, hogy világviszonylatban minél többen legyünk, ezért szólj Te is a Déli-sarkon élő rokonaidnak, vagy akár Ausztráliában, Óceániában, Délkelet-Ázsiában vagy éppen Afrikában élő barátaidnak, bármely kontinensen élő ismerőseidnek, hogy csatlakozzon hozzánk! Az akciótokat csinálhatjátok a kertetekben, egy parkban, a gyülekezetetekben, munkahelyeteken, de még jobb ha országotok, városotok híres nevezetességei előtt teszitek ezt, pl. a Niagara vízesésnél, vagy épp az Eiffel toronynál. Határ a csillagos ég! Külön öröm, ha ezt nemzeti öltözetben, teszitek.

Mindezt rögzítsétek videófelvételen (fekvő kameraállásban)! Ehhez használhattok kamerát, drónt vagy GoPro-t, de egy egyszerű okostelefon is megfelel. A videótokat töltsétek fel az általatok kedvelt közösségi oldalra (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter), és lássátok el a következő hashtaggel: #uptofaith2017.

A végső cél, hogy eme nemes ügy mellett kiállókról egy világraszóló klipet készítsünk, amit a nyár folyamán publikálunk. A világraszóló klipet a #uptofaith2017-tel ellátott videókból fogjuk összevágni.

Szükségünk van Rátok, hogy világszerte együtt hallassuk a hangunkat a család nemes ügye mellett. Várjuk kreatív videóitokat!