Nyugdíjas apartmanok a Ruhagyár Lakóparkban

2024. október 21.

 
 

Nyugdíjas apartmanok bérelhetők a Magyar Pünkösdi Egyház fenntartásában működő Ruhagyár Lakópark Életút Apartmanházában Kaposváron.

A Kaposváron korábban ruhagyárként működő ingatlan 2019 eleje óta áll a Magyar Pünkösdi Egyház tulajdonában és jelenleg humán szolgáltató központként üzemel.

Az Egyház elképzelése szerint a Ruhagyár Lakópark olyan szolgáltatásoknak biztosít otthont, melyek minden generáció számára elérhető segítséget nyújtanak, ilyen például az Életút Apartmanház.

A nyugdíjas apartman remek megoldás mindazoknak, akik még fiatalnak érzik magukat az idősotthonban való elhelyezéshez, de önálló életvitelük fenntartása mellett, biztonságos, támogató környezetben szeretnék eltölteni nyugdíjas éveiket.

A lakók életük végéig tartó bérleti jogot vásárolhatnak, melynek értelmében addig tudják használni az apartmant, ameddig képesek ellátni önmagukat. Amennyiben egészségi állapotuk megromlik és szükségét érzik a folyamatos ápolásnak, úgy díjmentesen és sorbanállas nélkül biztosítanak nekik helyet az Idősek Otthonában.

További információk az Életút Apartmanház prospektusában:
https://ruhagyarlakopark.hu/prospektus/

2020