AZ MPE SZERETETOTTHONÁNAK FONTOS TÁJÉKOZTATÁSA

2020. április 2.

 
 

Tájékoztatjuk az intézményünkben lakók valamennyi hozzátartozóját, rokonát, ismerősét, barátját, hogy a jelen helyzetet alaposan átgondolva önkéntes karantén alá vontuk a Szeretetotthont, mind a Vóta-kastélyt, mind a Bethesda épületet.

Megfontolt döntést hoztunk munkatársaink részéről is a lakóink életvédelme érdekében. Vannak akik a falakon/kerítésen belül végzik a munkájukat (17-en) és vannak, akik külső kapcsolattartói feladatot látnak el, illetve a karantén megszűnése után lépnek majd aktív szolgálatba (15-en). Minden szakterület megfelelő létszámmal van jelen és végzi a feladatát. Dolgozói szállás a kastély tetőterében lévő vendégszobákban biztosított. A karantén természetesen érzékenyen érinti az itt lakó idős embereket, de egyben meg is nyugtatja őket a jelenlétünk. Kicsit szorosabb életközösségben fogjuk átvészelni ezt a nem tudjuk milyen hosszú időszakot. Felajánlásunk önkéntes, szeretetből és kötelességtudatból fakad. Úgy gondoljuk, azt tesszük, ami a kötelességünk.

A kapcsolattartás továbbra is hatékonyan működik telefonon. A következő megosztó felületen fogunk több képet közölni a mindennapjainkról, hogy mindenki érzékelhesse a szeretetet, nyugalmat, békességet, egészséget:
https://www.facebook.com/Magyar-P%C3%BCnk%C3%B6sdi-Egyh%C3%A1z-Szeretetotthona-129104573831428/

Kívánjuk, hogy Önöket is Isten óvja ebben a helyzetben és mihamarabb újból lehessen a szorosabb kapcsolattartás.

Köszönjük azoknak, akik termékekkel támogatnak, és azoknak, akik imádságban hordoznak bennünket.

Az MPE Szeretetotthona lakói és dolgozói nevében
Óvári Róbert
intézményvezető

(“Így telnek a karantén napjai” – A mellékelt életképekhez ezt a címet adták a Szeretetotthon dolgozói.)

2020