EZ AZ A NAP!-ON SZOLGÁLT A PÜNKÖSDI ZENEI MISSZIÓ

2023. augusztus 16.

 
 

Zánkán tartotta meg július 28-án az első balatoni rendezvényét az Ez az a nap!, a Csillagpont csapatával közös szervezésben.

Az eseményre nagyon sokan érkeztek az ország legkülönbözőbb településeiről, így már a hét eleje óta a Csillagpont fesztiválon részvevőkkel kiegészülve több mint négyezren voltak jelen. Az estét a PZM dicsőítő blokkja indította.

“Jó volt azt megtapasztalni, hogy különböző stílusú szolgálók, és különböző felekezetű emberek együtt tudják Istent dicsőíteni. Azt gondolom, hogy az Ez az a Nap! célja – hogy a különböző felekezetek között hidat építsen -, teljes mértékben megvalósult. Feltöltődés volt számunkra mind szolgálni, mind jelen lenni a rendezvényen.” – mondta Gurzó János, a PZM vezetője az eseményről.

A Pünkösdi Zenei Misszió dicsőítő blokkja után Oláh Gergő lépett színpadra. A népszerű énekes dalai között többször tett tanúságot arról, hogy mennyire fontos számára a hit és az Istennel való bensőséges kapcsolat, és arra buzdított mindenkit, hogy hozzon személyes döntést Jézus követése mellett.

Oláh Gergőt követően fellépett még Agapé Worship, Tibes, LZ7 és a Hillsong London is.

A zenei produkciók között bizonyságtételek, rövid igehirdetések, imádságok és buzdítások hangzottak el.

Forrás: https://ezazanap.hu/balaton2023/

2020