GRÁNIT OROSZLÁN PÉLDAKÉP-DÍJAT VEHETETT ÁT VÁROSI FERENC

2021. május 20.

 
 

Gránit Oroszlán Példakép-díjat vehetett át Felelős üzletember kategóriában Városi Ferenc órásmester, az Astron Kft. alapítója és vezetője, egyházunk Keceli gyülekezetének korábbi lelkipásztora.

A Gránit Oroszlán Példakép-díjat 2017-ben a Férfiak Klubja független társadalmi szervezet alapította azzal a céllal, hogy a férfi minta fontosságára, és a férfiak különleges, XXI. századi, társadalomépítő felelősségére hívják fel a figyelmet.

Az est műsorvezetője Gundel Takács Gábor volt, aki köszöntötte mások mellett a díjátadó fővédnökét, Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztert, valamint Nagy István agrárminisztert, akik videóüzenetben köszöntötték a nézőket és a díjazottakat.

A május 18-i ünnepségen Városi Ferenc kiemelte: „Belém épült egy olyan reflex, hogy mindig a hátrányosabb helyzetű személy helyzetéhez adom magam. Sokan felteszik a kérdést: „Hogy jön össze az üzletember és a hitélet?” Ez nálam nagyon összetartozó. Nem az az igazi íze az életnek, hogy én mit tudtam kirakatrendezni az életemből, hanem tudtam-e olyat letenni, ami folytatható.”

A díjat Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója adta át.

Az ünnepség IDE KATTINTVA megtekinthető.
(A Felelős üzletember kategória díjátadója 1:01:30-tól látható.)

2020