HÍVLAK! – Christeens tábor Kadarkúton

2024. május 17.

 
 

A HÍVLAK! nevet kapta a Magyar Pünkösdi Egyház Christeens tinimissziójának idei tábora, amelyet augusztus 4-10. között rendeznek meg a kadarkúti Vótapusztán.

Május első hetében már elindult a regisztráció. A nyári táborban a februári évnyitón megkezdett témával kapcsolatban hallhatnak majd további üzeneteket a résztvevő fiatalok.

A Christeens szervezői felhívásukban azt írják:
„Isten Téged is hív, van egy személyes elhívása számodra. Nem csak egy életet átformáló döntésre, a megtérésre hív, hanem egy terve van Veled. Képességeket, alkalmasságot és tehetséget kapsz ahhoz, hogy ezt betöltsd. A kérdés az, hogy meghallod-e az Ő hívását? (…) Ha nyitott vagy a bibliai értékekre, egy jó közösségre, és persze szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, lazulni, akkor köztünk a helyed! Gyere el, ha szeretnéd megtapasztalni Isten jelenlétét, ha megújulásra, feltöltődésre vágysz, és szeretnéd, hogy megszólítson Isten üzenete, az élő ige!”

A táborba várnak minden olyan fiatalt, aki már elmúlt 13 éves, de még nem töltötte be a 19-et. A programban lesz kiscsoportos foglalkozás, dicsőítés, igei üzenet, szemináriumok, Törzsek Harca, sportbajnokság, Teaház, Imaséta, RRS – az igazi Valóságshow, 3M Tehetségkutató és még számtalan meglepetés.

Május 31-ig a legkedvezőbb, Early Bird áron lehet regisztrálni a táborba, ráadásul a jelentkezés sorrendjében töltik fel a szállásokat, így aki korán kattint, a legklasszabb szállások egyikébe kerülhet!

A regisztrációval kapcsolatos információk megtalálhatóak a Facebook eseménynél és a honlapon:
https://www.facebook.com/events/250440834761406
https://christeens.hu/

A Christeens az alábbi felhívásokat tette még közzé a tábora kapcsán:

PÉNZÜGYI TÁMOGATÁS A CHRISTEENS TÁBORBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ
Idén is létrehoztunk egy pénzügyi támogatást olyan 13-18 év közötti fiatalok számára, akiknek az anyagi lehetőségeik nem engedik meg, hogy részt vegyenek a Christeens Táborban. A pályázat kitöltésével akár a regisztrációs díj 50 százalékát is megkaphatják hozzájárulásként. Kérünk, hogy add tovább ennek a lehetőségnek a hírét olyan tinédzserek számára, akik a látóteredben vannak, hogy nekik is egy igazán tartalmas, Christeens-élményekben gazdag nyara legyen! A pályázat benyújtásának határideje: május 25.
Részletek a pénzügyi támogatásról: https://christeens.hu/penzugyi-tamogatas/

SZOLGÁLÓKAT KERESÜNK A CHRISTEENS TÁBORBA
Idén is várunk a szolgálói csapatunkba olyan felnőtteket, akiknek ott van a vágy a szívében, hogy tegyenek valamit a következő generáció felnövekvéséért, hogy ők is találkozzanak Jézussal, és életet átformáló döntéseket tudjanak hozni Isten mellett! Több szolgálati terület van, ahová még keressük a munkatársainkat, ezek közül is kiemelnénk a csoportvezetőket, illetve a konyhai segítőket. Utóbbiaknak ezen a nyáron mi álljuk a tábor részvételi díját, ezzel is meghálálva és kiemelve áldozatos, sok energiát és lelkesedést igénylő szolgálatukat. Ha tudsz a gyülekezetedben, környezetedben olyan testvérről, aki ezt a hetet szívesen fordítaná a mostani tinédzserek életének megújulására, és együtt építené velünk Isten királyságát, kérlek szólj neki erről a lehetőségről!
Bővebb információ: https://christeens.hu/

2020