IDEJE ELHINNED

2020. január 21.

 
 

Örömmel tájékoztatunk arról, hogy 2020. március 6-7. napján egy nagyszerű rendezvény kerül megrendezésre Budapesten. Mindkét napon két különálló eseménnyel szeretnénk a jelenlévők felé szolgálni.

A délelőtti és kora délutáni órákban pásztor- és vezetői konferencia keretén belül Gary Wilkerson (a néhai David Wilkerson testvér fia) és Tim Dilena Detroit-i szenvedélyes prédikátor fognak szolgálni. A lelkipásztorok és vezetők szolgálatuk sajátos volta miatt folyamatosan adnak és kihívásuk, hogy mindig frissen és élettel telve álljanak az emberek elé. Azonban ez nem könnyű. A szűnni nem akaró nyomás, az elvárások és az emberi problémák hordozása, életkortól függetlenül, lelki kiégést okozhat. Ez a konferencia egy kiváló lehetőség arra, hogy inspiráló és biblikus üzenetek által, Istent dicsőítő légkörben ezek a vezetők szellemileg feltöltődjenek és megismerkedjenek új szolgatársakkal. A konferencia felekezetközi jellege által, Krisztus Testének egységét is közösen építhetjük.

A két estén Nicky Cruz evangélista fogja hirdetni az örömhírt. Nicky Cruz gyermekkorában sok nehézség jelentkezett – családon belüli erőszak, spiritiszta szülők, kevés egyéni figyelem. Fiatalkorára egy vad, erőszakra éhes, mindenkit gyűlölő emberré vált, és a New York-i Mau Mau banda vezére lett. Társaival emberi életeket nem kímélve raboltak, fosztogattak és folyamatos összetűzésben voltak a rendőrséggel. Élete azonban új fordulatot vett, amikor David Wilkerson, a sovány, vidéki prédikátor Isten szeretetét hirdette felé. Nicky bizonysága valóságos megtéréstörténet, amelyben Isten szeretete és Jézus Krisztus átformáló kegyelme mutatkozik meg.

Az esték kitűnő lehetőségek arra, hogy a gyülekezet tagjai még nem hívő ismerőseiket, barátaikat elhozzák, hogy megismerhessék az élő Istent. Lehetőség azonban arra is, hogy az Úrhoz korábban ragaszkodó, de az élet nehézségei miatt eltávolodott hívők új tűzre lobbanhassanak Krisztus iránt.

Helyszín:
BOK csarnok (korábbi SYMA csarnok)
1146 Budapest, Dózsa György út 1.

A rendezvény védnökei:
Pataky Albert – a Magyar Pünkösdi Egyház elnöke
Papp János – a Magyarországi Baptista Egyház elnöke
Szeverényi János – az Aliansz Magyar Evangéliumi Szövetség elnöke
Lakatos Péter – a Magyarországi Szabadkeresztény Egyház püspöke
Perjesi István – az Agapé Gyülekezetek vezető pásztora
Bánki Lajos – a Golgota Budapest képviselője

Pásztor és vezetői konferencia
https://www.facebook.com/events/576953286183206/
Ideje Elhinned – Két este Nicky Cruzzal
https://www.facebook.com/events/2433546683438060/

https://idejeelhinned.hu/

2020