KONFERENCIA HITRŐL ÓZDON

2022. január 31.

 
 

KOHÓ néven konferenciát rendez az MPE Ózdi Gyülekezete. A gyülekezet alábbi meghívó levele tartalmazza a jelentkezéshez szükséges további információkat.

“Kedves Testvérem! Ezúton is szeretnélek meghívni Téged és a hozzád tartozókat, az Ózdi Pünkösdi Gyülekezet szervezésében megrendezésre kerülő konferenciánkra.

A KOHÓ (Konferencia Hitről Ózdon) időpontja: 2022.02.19.

Miről is van szó?

Gyülekezetünk látása, hogy szeretnénk egy szellemi kohó lenni, melyben a Szent Szellem tüze olvasztja meg az emberi szíveket! Ebbe a látásban illeszkedik bele ennek a konferenciának a szervezése.

A konferencia céljai:

• Az Ige tekintélyének erősítése a hívőkben. A konferenciának fontos jellemzője az igeközpontúság. Az Isten beszéde, kijelentése nélkül nincs megújulás, s kell, hogy az Isten népe olvassa és megélje Szellem által az Igét!
• A hitbeli megújulás keresése, megragadása mind személyesen, mind gyülekezeti szinten.
• A közösség építése. A gyülekezetek közötti kapcsolatok építése, gondozása. Az ismerkedés lehetőségének megteremtése, a krisztusi egység megélése

A konferencia témája: “A tanítható tanítvány”

A tanítványság témaköre ma ismételten fontos az Egyházban. Elhívásunk, utunk része a tanítványság. De ennek az útnak vannak kihívásai, veszélyei is. Ezekre próbálunk Istentől jövő válaszokat keresni. Hisszük, hogy az Úr Jézus, aki a Gyülekezet Ura meglátogat és megáld minket!

A konferenciára regisztráció szükséges, ami IDE KATTINTVA elérhető.

A Facebook esemény linkje IDE KATTINTVA elérhető.

További információ kérhető Baráti Róbert lelkipásztortól (06-70-6350446).”

2020