Langham Igehirdetői Konferencia Érden

2024. február 6.

 
 

Kíváncsi vagy rá, mi segíthet Neked érthetőbb, relevánsabb és az igéhez hűségesebb prédikátorrá válni? Szeretnéd tudni, hogyan tudnád még inkább megjeleníteni, átadni, célba juttatni Isten igéjét a tanítás során? Érdekel, milyen az Isten szíve szerint való igehirdetés?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Langham Igehirdetői Konferenciát, melyet 2024. március 6. és 8. között tartanak Érden.

A John Stott által alapított Langham magyarországi mozgalma az ige hirdetőinek, tanítóinak kínál lehetőséget a felfrissülésre, megújulásra, megerősödésre. Miközben a magyarázó igehirdetés módszerét gyakorolják, közösséget is építenek az igehirdetők között.

Igehirdetői képzésüket 2024. március 6. és 8. között (szerda estétől péntek délutánig) Érden, az Epicentrum Rendezvényközpontban tartják.

Az idei, alapozó modul fókuszában a következő témák lesznek:
• MÓDSZER/FOLYAMAT: a Langham által javasolt felkészülési folyamat és annak közös felfedezése, gyakorlása
• EGYÉNI FEJLŐDÉS: az egyéni szükségletetek a prédikációra való felkészüléssel kapcsolatban; hogyan tud ebben segíteni a Langham; és hogyan tudnak az igehirdetők segíteni egymásnak
• MŰHELYEK: a csoportos műhelyekben rejlő lehetőségek és a használat módja

Azok jelentkezését várjuk, akik
· bibliai szövegeket magyaráznak különböző kontextusokban,
· fejlődni szeretnének az ige tanításában,
· szükségét érzik az erről való beszélgetésnek, közös reflexiónak, a másokkal együtt való munkának és a másoktól kapott visszajelzéseknek,
· és végül fontos nekik a saját erősségeik megtalálása ezen a téren.

Jelentkezés és további információ:
https://langham.hu/eves-igehirdeto-muhely/langhamkonferencia2024/
https://www.facebook.com/events/796463152292259/

2020