NextGenOnFire – Nem vagy préda!

2024. május 14.

 
 

„De beviszem gyermekeiteket, akikről ti azt mondtátok, hogy prédára jutnak; ők majd megismerik azt a földet, amelyet ti megvetettetek.” 4Móz 14,31

“Valami zajlik a világban, ami Titeket érint. Tudom, hogy érzitek, hogy minden, ami korábban természetes volt és működött az előtettek járók életében, Nálatok valahogy hamisan szól. Olyan dolgok vesznek körül benneteket, hatnak rátok és formálják gondolkozásotokat a születésetektől fogva, amiket az idősebbek nem értenek. Sok nehézséget éltek át, de nem veletek van a baj. A világ változott meg. Van valaki, aki azonban még mindig ugyanaz: Jézus. Jézus a barátod!”

2024. május 19-én este 18 órától a Magyar Pünkösdi Egyház az Országos Ifjúsági Misszióval, a Christeens tinimisszióval és a Pünkösdi Zenei Misszióval összefogva újra dicsőítő- és imaalkalmat szervez a fiatalok számára a #NextGenOnFire mozgalom keretein belül. Legyél akár tinédzser, akár harmincas éveidet taposó fiatal felnőtt, ezt az alkalmat Neked szervezzük! Ezen az estén is a dicsőítést és az imádkozást helyezzük majd előtérbe, hogy megtapasztaljuk a Szent Szellem erejét, mely megújulást hozhat mindannyiunk életébe!

Helyszín: Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1838160319984345/

Találkozzunk májusban!

2020