ÖKUMENIKUS LELKÉSZI (ÉS MUNKATÁRSI) MISSZIÓI KONFERENCIA

2020. február 11.

 

Kedves Testvérek!

Szeretettel hívunk benneteket ez évi lelkészi (és munkatársi) missziói konferenciánkra, amelyet

Révfülöpön az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban tartunk (8253 Révfülöp, Füredi út 1.)

június 22-26. között.

Szokásunkhoz híven, idén is június utolsó hetében tartjuk missziói-lelkészi konferenciánkat Révfülöpön. Az érkezőket június 22-én, hétfőn délután 14:00 óra után várjuk, melyre természetesen munkatársaitokat is szívesen látjuk. Közös programunk hétfőn vacsorával kezdődik, és pénteken ebéddel fejeződik be. A 2020-as év központi igéje és témája:

„Viseljetek gondot magatokra és az egész nyájra!” (Apostolok cselekedetei 20,28.)

Lelkigondozó és lelkigondozott vagyok

Pál apostol egyértelművé teszi számunkra, hogy a nyájra vigyázni kell. Azonban itt másról is szó van ebben az igében, mint a nyájra való vigyázásról. Azt is nyilvánvalóvá teszi, hogy magunkra is vigyázni kell. A lelkipásztornak tehát figyelnie kell önmagára, gondoznia kell saját lelkét is. Csak akkor leszünk képesek igazi lelkigondozásra, ha lelkileg mi is rendben vagyunk.

A konferencia lényege, hogy a mindennapos szolgálaton és az egyéni személyes Biblia tanulmányozáson túl egy tematika mentén felépített felkészítőn a kötött előadások mellett, kötetlen beszélgetések és tapasztalatcserék alakuljanak ki az öt nap folyamán.

A konferencián az igetanulmányokat, a délelőtti előadásokat és csoportfoglalkozásokat református, evangélikus, baptista, pünkösdi, metodista lelkipásztorok tartják.

Kérjük, hogy imádsággal készüljetek konferenciánkra, hogy a Szentlélek segítségével épüljünk és tanuljunk egymás tapasztalatából.

Ócsa, 2020. február 4.
A szervezők nevében:
Nemeshegyi Zoltán
MEÖT Missziói Bizottság elnök sk.

A konferencia programja megtekinthető és letölthető: ITT

Részletes tájékoztató megtekinthető és letölthető: ITT

A jelentkezési lap megtekinthető és letölthető: ITT

További információk:
http://www.meot.hu/

2020