PAX TV MŰSORAJÁNLÓ

2021. február 3.

 
 

A PAX TV ismét elérhető a Telekom hálózatain a 83-as csatornán. A csatorna IPTV és műholdas hálózaton a Szuper Családi HD és a Szuper Családi Mozi csomagokban érhető el.

A PAX TV műsorában minden vasárnap 12 órától pünkösdi igehirdetés hallgatható meg, melyet csütörtökön 10 órától ismételnek.

Szombatonként fél 5-től látható A jövő nemzedéke c. portréfilm sorozat, melyben Bereczki Sándor, a Mindenki Temploma Gyülekezetének lelkésze beszélget fiatalokkal az élet fontos kérdéseiről.

Szombaton este 8 órától ökumenikus istentiszteletet tekinthetünk meg a PAX TV műsorán a X. kerületi Cserkesz utcai Mindenki Templomából, mely többek között arról is híres, hogy az egyetlen zsinagóga, amelyben kereszt áll. Ez az önmagában is lenyűgöző szépségű épület ad teret a Mindenki Temploma Gyülekezet szombatonkénti evangélizációs istentiszteletének.

Ajánljuk továbbá mindenki figyelmébe a mindennap 9 órától sugárzott Csendes percek c. műsort, melyben több felekezet pásztorai és feleségeik rövid bátorításai hallhatóak.

2020