Táborépítés Kadarkúton

2024. június 27.

 
 

„Amit pedig szóltok vagy tesztek, mind az Úr Jézus nevében tegyétek, hálát adva az Atya Istennek őáltala.” Kol 3,17

A Krisztus Harcosai Férfi Misszió szervezésében 2024. június 7-én és 8-án Kadarkúton táborépítő napokra került sor, hogy a tábor megfelelő körülményekkel tudja fogadni a gyermekeket, fiatalokat a nyár folyamán. Először kevesebb résztvevőre számítva szervezték a munkát, de a Pünkösdi100 rendezvénysorozat kapcsán felmerült a gondolat, hogy mi lenne, ha 100 fővel vágnának neki a tábor helyreállításának. Isten meghallgatta a kérést, így végül 101 fő segítségével szépült meg a táboraink helyszíne.

Pénteken 41 fővel zajlott a munka, de a tennivalók után a jelenlévők időt szakítottak arra is, hogy lelki tartalommal töltsék meg a napot. Így az este folyamán lehetőség volt igei szolgálattal és imádkozással egybekötött dicsőítő alkalmon is részt venni. A két nap során az előzetesen betervezett munkák többségét el tudták végezni, zajlott festés, villanyszerelés, lomtalanítás, takarítás, fűkaszálás, favágás, ereszcsatorna-tisztítás, kerítésjavítás és még sok minden más.

A projekt sikeréhez hozzájárultak a gyülekezetek és missziók is anyagi támogatással, egyéb segítséggel.

A Férfi Misszió koordinálásával férfiak, nők és gyermekek együtt dolgozhattak egy közös ügy érdekében. A munka elvégzése mellett a résztvevők visszajelzései alapján ez a két nap nagyszerű közösségépítő alkalom is volt, és többen szívesen jönnek legközelebb is.

A Férfi Misszió továbbra is elkötelezett a jövő építésében, ahogy azt a misszió egyik jelmondata is leírja:
„Ez egy lehetetlen küldetés, de Istennel minden lehetséges!”

2020