A MAGYAR PÜNKÖSDI EGYHÁZ ELSŐ OKTATÁSI SZAKMAI NAPJA

2021. szeptember 29.

 
 

A Magyar Pünkösdi Egyház Oktatási Főigazgatóságának szervezésében 2021. szeptember 24-én megrendezésre került egyházunk első Oktatási Szakmai Napja, melyen közel hatvan pedagógus és köznevelésben dolgozó munkatárs vett részt.

A konferenciának az isaszegi Gábor Dénes Általános Iskola, Gimnázium és Technikum adott otthont.

D. Nagy József (egyházkerületi vezető, az oktatási kabinet tagja) megnyitója után Gurzó János (lelkész, iskolalelkész) mutatta be a résztvevőknek az MPE oktatási intézményeiben szolgáló iskolalelkészek munkáját.

Ezt követően a jelenlévők előadást hallgathattak meg Dr. habil. Tomka Jánostól, a Pünkösdi Teológiai Főiskola tanárától az eredményt hozó vezetési stílusokról és Süli-Zakar Szabolcstól, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem docensétől a marketingstartégiai kérdésekről az iskolában. A szakmai nap utolsó előadásában Pál Ferenc atya, római katolikus pap, mentálhigiénés szakember beszélt a kapcsolatokról és azok fontosságáról az iskolákban.

Az Oktatási Szakmai Nap megszervezésében nyújtott munkájáért köszönet illeti Guba Istvánt a Forrás Oktatási Központ intézményvezetőjét, Kis Ágnest a Gábor Dénes Általános Iskola, Gimnázium és Technikum igazgatóját, minden munkatársát, és mindazokat, akik hozzájárultak a színvonalas találkozó létrejöttéhez.

2020