EGY CSEPP REMÉNY – JÓTÉKONYSÁGI KONCERT AZ ORSZÁGOS CIGÁNYMISSZIÓNÁL

2022. december 21.

 
 

2022. december 15-én Jótékonysági Koncertet tartottak az MPE Országos Cigánymisszió nagytermében Egy csepp remény címmel. A koncerten Kökény Attila énekes lépett fel.

A befolyt összegből az MPE OCM a Szeretetszolgálatánál segítséget kérő rászoruló embereket segíti.

Az MPE OCM így írt a koncentről saját honlapján:
“Sokaknak ez az egyik legnehezebb időszak. Túl sokan vannak köztünk olyanok, akik számára ez az időszak is a nélkülözésről szól. Nekik szeretnék egy csepp reményt adni, és december 15-én egy adománygyűjtő koncert keretében támogatást gyűjteni. A cél, hogy Isten áldásával nem csak a karácsonyi időszakban, hanem az utána következő, hideg és sötét januárban is segíteni tudjuk ezeket a rászorulókat. Hogy egy kis reményt adjunk. Az adománygyűjtő koncerten befolyt összegből elsősorban tüzelőanyaggal,tartós élelmiszer csomagokkal segítünk.
Az MPE OCM Szeretetszolgálata hosszú évek óta segít a rászorulóknak, határokat és kivételt nem ismerve. A szegénység, az éhség és a nélkülözés egyre nagyobb probléma, ezért Szeretetszolgálatunk szívén viseli az egyedi élethelyzeteket, felkarolja a cigányokat, az időseket, a magukra maradt családokat, a hátrányos helyzetűeket, a hajléktalanokat.”

A koncertről készült összefoglaló videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.

2020