FÉRFIAK ÖSSZEFOGÁSA A SZERETETOTTHONÉRT

2021. október 21.

 
 

Az MPE Krisztus Harcosai Férfi Misszió csapatmunkára (közösségbe) hívta a gyülekezeteink férfi tagjait, igaz, most ezt egy szűkebb körben tette. Az erről a munkáról szóló alábbi beszámolót Filó László, a Misszió vezetője készítette.

„2021. október 9-én Kadarkúton mutattuk meg, hogy milyen nagy dolgok elvégzésre vagyunk képesek, amikor egy közös cél érdekében összefogunk. A közös cél ezen a borongós szombaton nem volt más, mint hogy segítsünk az Egyházunk Szeretetotthonának.

Sikerült a Szeretetotthon Bethesda részlegének a téli tüzelőjét (10 m3) 90%-ban összevágnunk és fedett helyre bevinnünk.

Egyben segítséget tudtunk nyújtani az MPE Gyermekmisszió számára is, a raktár helyiségeinek a kiürítésében és átpakolásában. A közös ebéd után a délutánt is serény munkával töltöttük.

Ezt 15:00-kor megszakítva, egy közös istentiszteletre hívtuk a Szeretetotthon lakóit, akik örömmel elfogadták a meghívásunkat, hogy közösen dicsérjük Urunkat és meghallgathassuk Jézus Krisztus üzenetét.

Akik nem tudtak csatlakozni hozzánk, azoknak is lehetőségük volt meghallani az Isten igéjét a szobákban kihelyezett hangszórókon keresztül.

A segítségnyújtásunk tovább mutatott a fizikai munkán, hiszen a jelenlevő férfiak a Bakonycsernyei Gyülekezet Felemelő szolgálata és a férfi misszió nevében, örömmel és szeretettel adtunk át közel 350 kg használt ruhát, 2 láda szőlőt, egy nagyobb értékű SPAR utalványt és több kg száraz élelmiszert a helyi közösség számára. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen módon is képviselhettük az Úr Jézus Krisztust az elmúlt hétvégén.”

2020