FELAVATTÁK A PAKSI PÜNKÖSDI GYÜLEKEZET ÚJ IMAHÁZÁT

2021. október 20.

 
 

A Paksi Pünkösdi Gyülekezet szolgálati céljainak fejlesztése érdekében új közösségi tér kialakításába kezdett. Megvásárolták egy korábban varrodaként működő épület egyik szárnyát.

Az épület felújítása több ütemben valósul meg, jelenleg az első ütem befejezéséhez érkeztek el. Birtokba vehették az emeleti részt, ahol kialakításra került egy imaterem (átmeneti jelleggel), szolgálati lakás, és egyéb helyiségek.

A földszinti rész felújítását a következő ütemben szeretnék megvalósítani, ahol helyet kapna – többek közt – a gyülekezet által működtetett adománybolt, a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségekkel.

Szeptember 4-én volt a protokoll jellegű épületavató alkalom, ahol kiemelt vendégeink, s egyben az ünnepség szónokai voltak: Pintér Imre az MPE alelnöke, Kecser István az MPE főtitkára, Szabó Péter Paks polgármestere, valamint Orbán Attila, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke. Összefoglaló videó mutatta be a felújítási munka folyamatait. Az ünnepséget követően a jelenlevők állófogadáson vettek részt.

Szeptember 5-én tartottuk az épületszentelő istentiszteletet, amelynek díszvendége és igehirdetője egyházunk elnöke, Pataky Albert testvér volt. A körzet többi gyülekezeteivel, a tamási és gerjeni testvérekkel együtt ünnepeltünk.

Nagy öröm és hála van a szívünkben, hogy ebben a messze erőnk feletti vállalkozásban csodálatos módon tapasztaltuk Isten gondviselését.

2020