Ideje Elhinned Pünkösdi Hitéleti Magazin

2024. május 28.

 
 

2024. májusában indult útjára az Élő Víz magazin utódjaként megjelenő Ideje Elhinned Pünkösdi Hitéleti Magazin, mely a jövőben háromhavonta jelenik meg.

2020 elején került megrendezésre az Ideje Elhinned konferenciasorozat első alkalma, melynek egyik fő célja volt, hogy eljuttassa az evangéliumot az emberekhez, és erősítse, bátorítsa a szolgálókat. Tekintve, hogy a magazin célkitűzése is hasonló, az új kiadvány az Ideje Elhinned Pünkösdi Hitéleti Magazin nevet kapta.

A lap szerkesztőbizottságával azon dolgozunk, hogy olyan írásokat juttassunk el az olvasóhoz, melyből jobban megismerheti a mindennapokban megmutatkozó hitet, a nehézségekben kitartást nyújtó reményt, és az örökkévalóságra mutató szeretetet. Hívunk Téged is, hogy merülj el ezekben az írásokban, és tapasztald meg Isten átformáló üzenetének erejét!

Az Ideje Elhinned Magazin egyik fő újítása, hogy online is elérhető, hiszen olvasóink többsége hosszabb időt tölt hírportálok és online felületek böngészésével, mint napilapok, magazinok olvasásával. Új, részben előfizetős weboldal készült a magazinhoz, melyen olvasható az összes nyomtatásban megjelent cikk, illetve olyan tartalmakat is elérhetővé teszünk majd, melyek csak az online felületen fognak megjelenni. Ennek segítségével szeretnénk elérni a fiatalabb korosztályt is.

Az online előfizetési felület – melyen mind a nyomtatott mind az online magazinra elő lehet fizetni – az alábbi honlapon érhető el:
https://idejeelhinnedmagazin.hu/

A nyomtatott magazin májusi számának ára 1.190 Ft + postaköltség; az egy éves előfizetés ára 3.990 Ft/év + postaköltség; illetve támogatói előfizetőknek 10.000 Ft/év + postaköltség. Személyes átvételre is van lehetőség.

A megrendelőknek 10 példány feletti rendelés esetén 10%; 50 példány feletti rendelés esetén 15%; 100 példány feletti rendelés esetén pedig 20% kedvezményt biztosítunk.

A fizetési rendszer lehetővé teszi a bankkártyás fizetést, az online átutalást, illetve csekk is kérhető.

2020