JÓTÉKONYSÁGI KONCERT PÉCSEN

2023. december 4.

 
 

“Érezted már valaha azt, hogy csak kutatsz, reménykedsz és megpróbálsz elérni valami olyasmit, ami a megfoghatón túl rejlik?”

A Karácsonyi Gyertyagyújtás jótékonysági estje második alkalommal kerül megrendezésre Pécsett, a Kodály Központban.

Doug Holck kortárs amerikai zeneszerző “A Remény Tüze” című műve egy klasszikus zenei vonalat követő, mégis modern és dinamikus rendezésű musical. A mindannyiunk által jól ismert betlehemi történetet jeleníti meg a bibliai szemtanúk és egy képzeletbeli mellékszereplő, Hanna nézőpontján keresztül, aki ott volt Jézus születésének estéjén, valamint Jeruzsálemben is, amikor Jézust keresztre feszítették. Hanna története mindannyiunk története is egyben az igazi reményről, a vágyódásról, hogy megtaláljuk életünk értelmét, a minket érő nehézségek közepette is.

A jegyvásárlásokból és a további adományokból befolyt teljes összeg jótékonysági adományként kerül felajánlásra. Idén a szervezők a pécsi Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt és Általános Iskolát támogatják.

Az előadás a Pécsi Pásztorkör és a Pécsi Evangéliumi Karitatív Szolgálat (PEKSZ) szervezésében valósul meg, a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatal támogatásával.

Helyszín: Pécs, Kodály Központ
Időpont: 2023. december 12. 19:00
Jegyvásárlás:
https://jegymester.hu/production/383448/pecs-kodaly-koezpont-a-remeny-tueze/38030639
https://jegymester.hu/production/383045/pecs-kodaly-koezpont-online-koezvetites-a-remeny-tueze/38030964

Bővebb információ a koncertről:
https://gygypecs.hu/
https://www.facebook.com/karacsonyigyertyagyujtas

2020