Krisztus Harcosai férfi misszió – táborépítés Kadarkúton

2024. április 23.

 
 

A Krisztus Harcosai Férfi Misszió idén is az Országos Gyermekmisszió táborára való előkészítést, táborépítést szervez a kadarkúti Vótapuszta területén. Az alábbiakban Filó László misszióvezető felhívása olvasható:

„Kedves Testvérek!

Az MPE Krisztus Harcosai Férfi Misszió nevében fordulok közösségünk minden tagjához. Szeretnénk ismét segítséget nyújtani a kadarkúti táborpark táborozásra történő előkészítéséhez. A tavalyi évben 64 fő részvételével tudtuk megvalósítani a karbantartási munkák kivitelezését. Az idei évben már munkacsoportokra osztott, meghatározott létszámokkal szeretnénk 78 fő részvételével, közös összefogással elvégezni a szükséges feladatokat. Ehhez viszont szükségünk van olyan, az Úr munkájára elkötelezett, tettre kész férfiakra, hölgyekre és fiatalokra, akik szeretnének cselekedni gyermekeinkért, fiataljainkért!

Egyaránt várunk és hívunk szakembereket, de cselekedni akaró lelkes önkénteseket is. IDE KATTINTVA lehet jelentkezni a felsorolt munkacsoportokba.

Szállás lehetőség: faházban díjmentesen, saját hálózsák használatával (önellátással 06.07-én)

Étkezés: 06.08-án minden résztvevő számára biztosítunk ebédet, kávét, frissítőt és uzsonnát!

Helyszín: Kadarkút Vótapuszta
Időpont: 2024.06.08. 08:30-17:00

Amennyiben személyes részvétellel nem tudod támogatni ezt a remek közösségépítő lehetőséget, abban az esetben pénzügyi vagy tárgyi adománnyal is hozzájárulhatsz a karbantartónap sikeréhez. Támogatásodat az alábbi bankszámlaszámra való utalással küldheted meg részünkre.

Támogatás: 10409015-49565257-53501009
Közlemény: KH táborépítés

„Amit pedig szóltok vagy tesztek, mind az Úr Jézus nevében tegyétek, hálát adva az Atya Istennek őáltala.” – Kolossé 3:17

Fogjunk össze együtt, hogy a most növekvő fiatal generáció is egy tiszta, rendezett, biztonságos környezetben ismerhesse meg a mi Urunk, Jézus Krisztust!”

Filó László lelkipásztor

2020