Miskolcra látogat az Ez az a nap!

2024. április 24.

 
 

A teltházas budapesti Puskás Aréna és a debreceni Nagyerdei Stadion után idén a miskolci DVTK Stadionban kerül megrendezésre a nagyszabású keresztény zenei esemény, június 1-jén.

A 2000-es évek eleje óta zajló rendezvénysorozat kiemelt fellépője ebben az évben Chris Tomlin, a kortárs keresztény könnyűzene egyik legismertebb képviselője lesz. A magyar keresztény könnyűzene és dicsőítés jeles képviselői is színpadra lépnek, köztük: Pintér Béla, Tibes, Pajor Tamás, Kökény Attila, Csiszér László, az Agapé Worship, az EMaBISz Worship, a Magyar Continental Singers, valamint a Timothy&Tretí deň Szlovákiából.

„Hívunk újra családoddal és barátaiddal együtt, hogy közösen imádjuk Istenünket! Írd be a naptáradba június 1-jét, készülj imádságos szívvel a különleges találkozásra!” – szól a szervezők által közzétett meghívóban.

A zene mellett az Ez az a nap! hagyományaihoz híven idén is kiemelt hangsúlyt kap az eseményen az evangélium hirdetése. A szervezet emellett kiterjeszti tevékenységét a vidéki településekre is.

„Isten a szívünkbe azt a látást tette, hogy ne csak Budapest legyen a középpontban, hanem az egész ország. Nyugat, kelet, észak és dél ugyanolyan fontos neki. Sokáig Budapestre invitáltunk mindenkit, és hálásak vagyunk, hogy jöttek is szerte az országból és a határon túlról is. Úgy érezzük, eljött az ideje, hogy most mi mozduljunk ki, mi látogassunk el vidéki helyszínekre. Azt tapasztaljuk, hogy ilyenkor sokkal jobban megmozdulnak a helyi közösségek, erősödnek a helyi összefogások.” – mondta el László Viktor, az Ez az a nap! alapító főszervezője.

A június 1-jei esemény helyszíne a miskolci DVTK Stadion lesz. A program 16 óra és 22 óra között zajlik majd, a kapunyitás pedig 15 órakor lesz. Jegyek 4500 Ft-tól kaphatók, csoportos vásárlás esetén pedig kedvezmények érhetők el.

Minden további részlet megtalálható a https://ezazanap.hu/ honlapon.

2020