NAPKÖZIS TÁBOR KECELEN

2020. október 30.

 
 

2020. augusztus 3-7. között napközi tábort szervezett a Magyar Pünkösdi Egyház Keceli Gyülekezetének önkéntes csapata.

A tábor programját Deák Dorka hitoktató és a gyülekezet önkéntesei szervezték és bonyolították le. Templomunk udvara megtelt a gyermekek vidám kacajával. Minden nap 40-45 gyerek vett részt az általános iskolás korosztályból. Nagyon izgalmasan alakult a hetünk, mert mindennap egy bibliai királyt ismerhettünk meg. Hétfőn és szerdán Csiszér László is vendégünk volt, aki dicsőítő dalaival újabb vidám időtöltéssel ajándékozta meg a gyermekeket. Természetesen nem maradhattak el a sportok és a csapatjátékok sem. Minden nap ebéd után a társasok és a csapatjátékok kaptak teret.

Felemelő érzés volt látni, ahogy a gyerekek felszabadultan játszanak, megfeledkezve az okos kütyük világáról. Minden nap rácsodálkoztak, hogy milyen gyorsan eltelt az idő és vége egy újabb tábori napnak.

A Magyar Pünkösdi Egyház pályázatának köszönhetően, a táborozó csapat mindennap együtt ebédelt a keceli Fürtös étteremben. Nagyon hálásak vagyunk segítőinknek is, akik idejüket és energiájukat nem sajnálva segítették a tábor működését.

Reméljük, jövőre ismét megszervezhetjük, sok-sok gyerek örömére!

Rémán Dániel

2020