Nemzetközi Gondolj Jézusra Napok

2024. június 27.

 
 

A 2024-es évben augusztus 23-25. között ismét megrendezik a Gondolj Jézusra megmozdulást, idén először nemzetközi szinten.

A Gondolj Jézusra egy 2020-ban, Magyarországról induló evangelizációs mozgalom. 2020. augusztus 19-20-án több, mint 1000 magyar keresztény, 42 gyülekezetből, 27 helyiségben vallotta meg hitét egy Gondolj Jézusra feliratú pólón keresztül.

A mozgalom kulcsa az egység, vagyis hogy mindenki ugyanazon a napon viselje a pólót. Nem kötelező semmit sem mondani, de aki szeretné, megszólíthatja az embereket.

A 2021-es megmozduláshoz csatlakozott még 200 fő, 2022-ben pedig több, mint 800 magyar keresztény igényelt ismét Gondolj Jézusra feliratú pólót.

Ma több, mint 10 országban vannak szervezés alatt a 2024. augusztus 23-25. közötti Nemzetközi Gondolj Jézusra Napok.

A szervezők így mutatják be magukat a https://gondoljjezusra.hu/ honlapjukon:

„Olyan emberek vagyunk, akik szerint érdemes Jézusra gondolni. Egy személlyel kapcsolatosan szeretnénk felcsigázni az emberek kíváncsiságát és nem egy egyházat, egy vallást vagy egy felekezetet képviselni. Magunk is különböző háttérből, nemzetiségből és felekezetből származunk, egyszerű emberek, mindennapi emberek, rettenetesen elfoglalt emberek, akik mégis hagynak időt arra, hogy gondoljanak Jézusra, mert érdemes!
Bátorítani szeretnénk arra, hogy keress, kutass, gondolkozz, járj utána az igazságnak Jézus személyével kapcsolatosan!”

Pólóigénylés és további információk: szervezes@gondoljjezusra.hu

Videós összefoglaló a mozgalom lényegéről:

2020