ONLINE OKTATÁS DIÁKSZEMMEL

2020. április 22.

 
 

A Magyar Pünkösdi Egyház célkitűzései közé tartozik, hogy jelen legyen a mindennapok körforgásában. Erről tanuskodnak intézményeink, misszióágaink is.

A járvány időszaka mindannyiunk életére hatással van, nincs ez másképp intézményeinkkel sem. Hogyan működik az online oktatás? Miben más a tanulás azóta, amióta bezárták kapuikat az épületek? Olyan diákoktól hallhatunk gondolatokat, akik a Magyar Pünkösdi Egyház által fenntartott Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában tanulnak.

Ebben a videóban nemcsak abba nyerhetünk betekintést, miben változott az életük, hanem egy kicsit meg is ismerhetjük őket. A “Premierbe” olyan diákok járnak, akik számára a művészet előkelő helyen van. Itt ugyanis az általános tantárgyakon kívül mindannyian elsajátíthatnak egy-egy művészeti ágat, legyen az akár tánc, akár zene – hangszer, éneklés.

Mindezek mellett hitoktatásban is részesülnek, mely során Bibliai ismeretekhez juthatnak. A hittan órák alkalmasak arra is, hogy feltegyék kérdéseiket, mindig azzal kapcsolatosan, ami éppen foglalkoztatja őket.

Ha szeretnél még több információt megtudni az MPE fenntartása alá tartozó intézményekről, ajánljuk megtekintésre az “INTÉZMÉNY” menüpontot, mely alatt tematikus listák alapján tájékozódhatsz.

2020