PZM SULIKONCERTEK 2023

2023. december 8.

 
 

A Pünkösdi Zenei Misszió 2022-ben adott először iskolakoncerteket azokban az iskolákban, amelyek egyházunk fenntartásában vannak. Tavaly három helyszínen jártak, idén már négy iskolába jutottak el dalaikkal és üzeneteikkel.

December 4-én (hétfőn) Győrben, az Örömhír Általános Iskolában, 5-én (kedden) Isaszegen, a Gábor Dénes Általános Iskolában, 6-án (szerdán) Budapesten, a Csia Lajos Általános Iskolában, majd végül 7-én (csütörtökön) a gerjeni Kenessey János Általános Iskolában zenéltek.

Mindegyik alkalmon egy negyvenöt perces tanóra állt rendelkezésükre a szolgálatra, dallistájukat és üzeneteiket is erre az időkeretre tervezték. Hétfőn és kedden két külön tanórán szolgáltak a fiatalabb és az idősebb diákok felé. Minden korosztályhoz a saját nyelvén szóltak, így külön üzenettel készültek az eltérő korú diákok részére. Általános iskolásoknak és gimnazistáknak is zenéltek, az első évfolyamtól egészen a 12. évfolyamig vettek részt diákok a koncerteken. A PZM tagjai a karácsonyi történeten túl elmondták az ünnep igazi üzenetét is, Jézus földre jövetelének célját, az evangéliumot. Buzdították, bátorították a gyermekeket és a fiatalokat arra, hogy ha még nem ismerik Istent, akkor keressék a kapcsolatot Vele.

“Nagyon áldásos alkalmaink voltak, mi is nagyon sokat kaptunk. Nagyon jó volt a gyerekek felé szolgálni és terveink szerint jövőre is folytatjuk ezt a körutunkat.”
Gurzó János, a PZM vezetője

2020