SZOLGÁLÓK FÓRUMA – IRÁNYTŰ AZ ÉLETHEZ

2023. május 24.

 
 

Az Iránytű az élethez Szolgálók Fóruma című rendezvényét 2023. június 3-án tartja.

Az eseményről az alábbiakat olvashatjuk a szervezőktől:

“Amikor Jézus a Földön járt, tanítványokat hívott el, akik éveken keresztül vele éltek, jártak és végezték a rájuk bízott feladatokat is. Magától Jézustól tanulhattak és leshettek el sok mindent. Meggyőződésünk szerint minden hívő embernek (Jézus mai tanítványainak is) megvan a szerepe/feladata Isten királysága építésében – mint egy puzzle-darabnak a nagy képben. Te tudod, hogy hol a Tiéd? Esetleg nem is érted, miért kellene bármiféle “építkezésben” részt venned? Van éppen elég más dolgod? Vagy talán látod már a feladatod, de jó lenne tudni, hogyan csináld jobban? Esetleg egy szolgálati területet vezetőjeként keresed, hogy tudnál bevonni új embereket? Kínlódsz bizonyos helyzetekkel és nem találod a megoldást? Gyere el június 3-án a Szolgálók Fórumára és keressük együtt a válaszokat!

Megszólalók:

  • Bacsó Benjámin, lelkész – Élő Remény Baptista Gyülekezetek, hitéleti igazgató – Btesz – Bátorító gondolatok, Workshop: “Család, munka és szolgálat egyensúlya”
  • Ferenczi Réka, régi motoros önkéntes – a KEVE Társaság alelnöke, számos szervezet önkéntese – Workshop: “Önkéntes csapatok dinamikája”
  • Molnár Ferenc – coach, Bárka Lelkigondozó Központ (Székesfehérvár) – Workshop: “Hogyan találom meg a helyem? (ajándékok, elhívás, szolgálat)”, Kerekasztal-beszélgetés
  • Schmidt Attila – vezető, Iránytű az élethez misszió – Kerekasztal-beszélgetés”

Regisztráció: https://forms.gle/FBj6sz9EALUQ6iyx8
Jelentkezési határidő: 2022.05.26.

További információ: https://fb.me/e/2Ol6B3qR6

2020