NŐI KONFERENCIÁT TARTOTTAK A RIVERSIDE CHURCH BUDAPEST GYÜLEKEZETÉBEN

2023. december 8.

 
 

2023. november 17-én és 18-án az Inspire Global Sisterhood szervezete konferenciát tartott a Riverside Church Budapest gyülekezetben, melyen 200 nő vett részt.

Az Inspire Global Sisterhood egy olyan nemzetközi szervezet, mely a világ minden táján bátorítja, építi a nőket. A szervezet azon munkálkodik, hogy a nők Istennel való kapcsolata növekedhessen, és egyben felismerjék azt, hogy miért szükséges Jézus üzenetével elérni a világot.

“Hisszük, hogy minden korosztályú lánynak/nőnek joga van hallani azt, hogy Isten képmására teremtették. Hiszünk abban, hogy minden nőt Isten értékesnek alkotott meg tele rengeteg potenciállal, és hiszünk abban is, hogy minden nő inspirálni tudja a másikat, és erősíteni benne a Jézusban való hitet.
Lehetőséget teremtünk a nőknek az együttlétre, új barátságok kialakítására, hitük elmélyítésére és arra, hogy a szívük és a lelkük összekapcsolódhasson.”

Ezen a hétvégén bizonyságtételeken, történeteken és prédikációkon keresztül csaknem 200 nő hallhatott Isten csodálatos szeretetéről.
A konferencia házigazdája David Buckley felesége, Karmi Buckley volt, az előadók pedig Melinda Henderson (az Inspire alapítója), Paula Boone (az Inspire vezetője) és Jillian Blackwell (női missziós vezető, Detroit, Michigan).
Magyarországon ez volt az első ilyen konferencia, azonban a jövő évre már tervezik a következőt, melynek időpontja 2024. november 15-16. lesz.

Ha nem akarsz lemaradni a jövő évi eseményről, kövesd a Riverside Church Budapest Facebook oldalát:
https://www.facebook.com/RiversideChurch.Budapest

Forrás: https://inspireglobalsisterhood.com/

2020